Om os

Om Bybach

Hos by Bach ønsker vi altid at kunden er i centrum, med andre ord; det skal være en oplevelse at besøge os. Dette virkeliggør vi i form af god service samt et udvalg der både følger tidens trend, men samtidig lægger vægt på god kvalitet til en fair pris. Samtidig lægger vi stor vægt på ærlighed. Vi sælger ikke tøj bare for at sælge tøj. Vores fornemste opgave er at finde en god løsning for kunden, også selvom vi måske ikke har hvad kunden søger.

Vi vil gerne at kunden ser os, som en troværdig og spændende sparringspartner uanset om behovet er efter en inspirationstur, lidt tilbehør til at opfriske noget af det gamle tøj hjemme fra skabet eller et helt nyt sæt. I det by Bach er en enkeltstående butik, giver dette os en mulighed for at være unikke. Vi handler selv ind, hvilket giver os et bredere udsnit af tidens trends. Vi er ikke alle ens, og derfor skal vi heller ikke altid gå ens klædt.

By Bach har eksisteret siden sep. 2010, mens planen om at starte egen butik, har lagt på tegnebrættet i mange år. Butikken er et resultat af en drøm som mor såvel som datter har haft i maven i mange år. Vi er begge uddannet inde for detail og har igennem de seneste fem år begge arbejdet i tøjbranchen. Derfor var det også med ro i sindet at vi besluttede at nu skulle det være nu.
Kombinationen af at være mor og datter har vist sig at være rigtig godt. Vi rammer utroligt bredt og lærer en masse af hinanden. Samtidig kan vi også mærke at vores kunder er godt tilfredse med at vi er to generationer i butikken. Det er nemlig ikke altid at man sætter de samme ting sammen.

Siden november 2015 har vi udvidet vores team med endnu et medlem, samt vores butik har flyttet location til mere attraktive omgivelser og vi har fået bedre betingelser både butiksmæssigt og for vores kunder.